KOHLER Highline K-25224

A Reality Is Now Met KOHLER Highline K-25224: 18- En 48 Cm Hoge Komtoiletten

A Reality Is Now Met KOHLER Highline K25224 18 En 48 Cm Hoge Komtoiletten

Nog niet zo lang geleden is uw frustratie dat u geen toilet met een kom van 18 of 48 cm hoog kunt vinden terecht en begrijpelijk. Het goede nieuws is nu waarschijnlijk dat die dagen voorbij zijn met de introductie van de KOHLER Highline Tall K-25224.

Het laat alleen maar zien dat er vraag is naar toiletten met een hogere kom, en KOHLER heeft de trend eindelijk opgepakt. Maar de Amerikaanse toiletmaker reageert wat traag (typisch voor megacorps). Twee bedrijven zijn al begonnen met de verkoop van een toilet dat hoger is dan ADA hoogte, met groot succes.

Het is echter beter te laat dan nooit, zoals het oude gezegde luidt. KOHLER kan veel sneller inspelen op deze groeiende vraag naar toiletpotten met een hoge kom dan andere potjesfabrikanten zoals American Standard, Mansfield en TOTO.

Dus zal KOHLER’s nieuwe 48 cm hoge toiletpot meer concurrentie van zijn rivalen aanwakkeren? Zet je popcorn klaar. Nu de strijd heviger wordt, zult u in de toekomst niet alleen verwend worden met de keuze, maar de verwachting is dat de prijzen vriendelijker zullen worden naarmate de markt volwassener wordt. De ontwikkeling is zeker in uw voordeel.

Laten we verder gaan met de discussie en de verschillende merken en komhoogtes waarin u geïnteresseerd bent vergelijken.

43 Cm, 46 Cm, 48 Cm, 51 Cm & 53 CmYou’ve Got It All

Hoewel de concurrentie heviger wordt, is deze nog steeds niet wijdverbreid voor een toilet met een kom van meer dan 43 cm. Die fabrikanten produceren namelijk nog steeds niet een compleet hoogtebereik van ADA’s standaard van 17 tot 48 cm en met alle andere features.

Dat wil zeggen dat er geen 17-, 18- & 48 cm zithoogte toiletten worden aangeboden door hetzelfde bedrijf. Het is of-of, dus je moet ergens anders kijken als wat je nodig hebt wordt aangeboden door een ander bedrijf. Maar vergeleken met die we-hebben-maar-43 cm-dagen, is dit geen geweldig begin?

Voordat u verder gaat met de discussie, is het belangrijk om te begrijpen wat een ADA toilethoogte is.

Het ADA-hoogtebereik van 17 tot 48 cm verwijst naar de zithoogte, niet de hoogte van de kom. Dit is belangrijk om te onthouden bij het kiezen van de juiste hoogte voor je kom. Om de kom zithoogte te maken, voegt u altijd 12 inch toe.

Een 48 cm hoge kom zoals het KOHLER K-25224 Tall toilet zorgt voor een 51 cm hoge zitting.

Laten we beginnen met een korte introductie over de KOHLER K-25224 en welke andere ADA-toiletmodellen van meer dan 43 cm het bedrijf te bieden heeft.

KOHLER Highline K-25224 Het 48 Cm Hoge Toilet Met Kom

Als u op zoek bent naar een 48 cm hoog toilet met fontein, moet u blij zijn te horen dat de KOHLER Highline K-25224 voor u gemaakt is.

De schaal is 48 cm hoog. Andere kenmerken zijn identiek aan de KOHLER Highline comfort-hoogte (stoelhoogte) modellen. Je kunt de tank en kom apart kopen. Dus als u al een Highline bezit (niet het klassieke model) en van plan bent om te upgraden naar een kom van 48 cm, kunt u overwegen alleen de kom te vervangen.

Comfortabel formaat, maar niet voor kleine badkamers

29-

Dit is geweldig als je genoeg ruimte hebt voor een damestoilet of bad. Zorg er anders voor dat je nog steeds aan de bouwvoorschriften kunt voldoen voordat je een beslissing neemt over deze hoge Highline-crapper.

Je kunt niet fout gaan met een klasse 5

Met een toren- of busspoelklep, een spoelvolume van 1,28 GPF en een trapway-afmeting van 2-1/20 cm, biedt het een krachtige spoeling die het kenmerkende klasse vijf spoelsysteem is . Voor een gladdere spoeling kunnen de luiken en de komoppervlakken worden geglazuurd.

Redelijk grote waterplek

Het wateroppervlak is 9-1/10 cm x 6-

Standaard installatie

De standaard montage wordt mogelijk gemaakt door de 30 cm inbouw. Een offset flens kan worden gebruikt om aan te passen aan een inbouw van 10 of 36 cm. Dus over het algemeen valt er niets bijzonders op te merken wat betreft de installatie. Alleen heeft de watertoevoerklep nu een diameter van 7 inch.

Vergeet dus niet de toevoerklep dienovereenkomstig naar boven te verplaatsen als u uw standaard toilet of toilet op comforthoogte vervangt door dit KOHLER K-25224 Highline Tall toilet. Mogelijk hebt u ook een langere slang nodig om bij de verhoogde tank te komen.

Hoogte kom 48 cm of niets

Samengevat is het KOHLER Highline Tall toilet een tweedelig toilet met een zichtbaar luik. De hogere komhoogte en een iets grotere kombodem zijn de enige verschillen met de andere Highline-modellen. De verhoogde trapway heeft geen invloed op de prestaties.

Je bent waarschijnlijk gemotiveerd om het te kopen vanwege de kom van 48 cm of de zithoogte van 51 cm. Of misschien is het een KOHLER, het merk dat u vertrouwt.

Wat dan ook.

Standaardontwerp Voor Alle Merken

Handig Company lanceert in 2016 het 51 cm hoogste toilet met extra hoge kom. The Signature Hardware company lanceert een toilet van 46 cm en een toilet van 20 cm.

Nu, met het KOHLER 48 cm Highline Tall toilet, vult het vrijwel de leemte die onaangeroerd werd gelaten door de handy Company en Signature Hardware. Als de officiële ADA-hoogte niet aan uw behoeften voldoet, zijn er 19, 20 en 53 cm pure porseleinen steun. Er is geen toiletverhoger nodig.

De bedrijven proberen waarschijnlijk te peilen hoe ver ze kunnen gaan, aangezien dit nog maar het begin is. Dus het veiligst is om te beginnen met het tweedelige basisontwerp met langwerpige kom en zichtbaar luik. Omdat dat lage kosten en een hoog acceptatieniveau zal zijn, aangezien 80% van de huistoiletten van een dergelijk ontwerp is.

Signature Hardware heeft een rechthoekige kom, terwijl de rest een langwerpige heeft. En ze gebruiken allemaal het conventionele komontwerp met randgaten langs de rand voor het spoelen van de kom.

Afgezien van het verschil in komhoogte, zal het uiterlijk hen onderscheiden. Dus welk merk of model ziet er volgens jou goed uit?

Signature Hardware – De 2 hoogste toiletpot Handige hoogtes

Als niets belangrijker is dan het hebben van de hoogste kom, ligt de keuze voor de hand. Dit veronderstelt dat al het andere gelijk is. Maar hier zijn twee verschillende toiletten gemaakt door twee niet-verbonden bedrijven. Er zijn verschillen en je moet ook naar de andere functies kijken om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen.

Wat de zithoogte betreft, is het verschil tussen de twee toiletten niet zo heel groot.

Signature Hardware Bradenton’s 53 cm hoge toiletpot wordt geadverteerd. Maar de komhoogte is volgens de specificatie 20-

Vergelijking van fysieke grootte

Vervolgens is de totale grootte van het toilet. Hoewel de toiletten van buiten bijna identiek lijken, kunnen de kleine lengteverschillen een verschil maken als je badkamer klein is.

Het kan een beetje meer of minder ruimte voor de knie betekenen als je gaat installeren op een plaats waar de ruimte van voren naar achteren een beetje beperkt is.

Of wanneer de persoon die een rolstoel gebruikt, een paar centimeter kan zorgen voor betere manoeuvreerbaarheid in de badkamer.

Het toilet met handige hoogte heeft een totale lengte: 69 cm , tegenover 74 cm van de Bradenton. Dit is dus een kleine overweging om rekening mee te houden naast het fractionele verschil in komhoogte.

Vergelijking spoelsysteem

Model S is een toilet met handige hoogte die gebruikmaakt van de torenspoelklep. Flapperless kleppen zijn ook beschikbaar. Velen geven de voorkeur aan deze spoelklep omdat het water vrijelijk in de kom kan stromen en daarom krachtiger is.

Maar het belangrijkste voordeel van de torenklep is dat het lekkage drastisch vermindert, omdat er geen zorgen zijn over een versleten klep. De klep sluit mogelijk niet goed. Dit is een veelvoorkomend probleem met het ketting- en flapsysteem. Dat maakt de torenklep een betrouwbaardere en duurzamere optie dan de klep.

De torenklep heeft ook een lichte activeringskracht. Het zal voor kwetsbare ouderen en gehandicapten gemakkelijker zijn om een flush uit te voeren dan met het flapper-systeem, waarbij je de flapper moet optillen tegen het gewicht van het water.

Kenmerkende hardware Bradenton maakt gebruik van een standaard ketting- en klepklep. Het voordeel is lage kosten en vervanging is gemakkelijk te vinden. Het kan worden gekocht bij elke bouwmarkt die generieke toiletonderdelen verkoopt.

GETOOND AFBEELDING IS ALLEEN ILLUSTRATIEF EN NIET VAN DE DAADWERKELIJKE ONDERDELEN DIE DOOR HANDIGE HOOGTE EN HANDTEKENING HARDWARE WORDEN GEBRUIKT.

Het handige toilet met dubbele spoeling biedt een betere waterefficiëntie. De hoofdspoeling is 1,28 GPF en de lichte spoeling is 0,9 GPF. Dit is ideaal voor het doorspoelen van vloeibaar afval.

Komt ook met een 1,28 GPF, de Bradenton is een toilet met één spoeling.

Kies Je Hoge Toilet (vergelijking)

Dus, wat is de gewenste komhoogte waarnaar je op zoek bent?

De KOHLER K-25224 is de beste keuze voor jou als je alleen een 51 cm hoog zitvlak nodig hebt (48 cm hoge kom).

Signature Hardware biedt je een keuze uit een ronde of een langwerpige kom als je comfortabel bent met een zithoogte van 48 cm (46 cm komhoogte).

Al met al kunt u kiezen uit 8 hoge kommodellen van 17 tot 53 cm in komhoogte. Hier is een vergelijkingstabel van alle hoge toiletten voor een gemakkelijke keuze.

Opmerkingen

Het toilet is voorzien van een elektrisch doorspoelsysteem. Het spoelen zal naar verwachting luider zijn dan normaal.Gebruik SOMMERS Kohler.com: Krijg tot 25% korting met deze promotiecode

Afsluiten

Hoewel de keuzes beperkt zijn, vormen ze een belangrijke stap in de goede richting. Dit is nog maar het begin. U kunt meer merken verwachten in navolging van de stijgende trend in de marktvraag naar schalen van meer dan 43 cm.

Hoewel het op dit moment niet te vergelijken is met de standaard en stoelhoge (comforthoogte) toiletten, kan het na verloop van tijd een norm worden. De boomers, nu in de 70 en 60, smeken om een grotere kom.

Het is nog steeds een welkome ontwikkeling voor mensen met mobiliteitsproblemen en ouderen. En hopelijk kan een meer holistische vooruitgang van de markt voor hoge toiletten eerder komen. Dan is een tweedelig, langwerpig en zichtbaar trapway-ontwerp misschien niet voldoende om te voldoen aan de groeiende verwachting van een vriendelijker en oogstrelend hoog toilet.

Er is zeker genoeg ruimte voor verbetering die betere functies biedt. Zoals een schaal met rok, een eendelig ontwerp en een randloze schaal. En krijgen we in de toekomst ooit een slim toilet met een 51 cm hoge bak te zien?